Transport Autocar Bucuresti Sofia

                                                                      Transport autocar Bucuresti Sofia

                            Rezervati transport cu autocarul din Bucuresti catre Sofia la telefon/WhatsApp 0799777444
           Plecam zilnic din Aeroportul Otopeni la ora 22:30 din statia de autobuz de la terminalul Plecari si la ora 23:30 din Autogara Militari!
                              Transferul din alte localitati catre Bucuresti este operat de catre  parteneri!

                                         Pret bilet autocar Bucuresti Sofia incepand de la 31 eur de persoana cu bagaj de 30 kg inclus

         Vlad Tepes a fost inscaunat la Bucuresti in 1459. Cetatea sa de pe Dambovita a fost prima dintre cetatile ridicate in vremea lui, multe dintre ele inca in picioare. Patru linii de metrou si o retea moderna de autobuze transporta vizitatorii si navetistii. Poreclit „Micul Paris”, arhitectura eleganta de la inceputul secolului al XX-lea a Bucurestiului prezinta influente franceze. Nu ratati Muzeul Satului, Ateneul Roman si Muzeul Taranului. Nu poti rata Palatul Parlamentului, a doua cladire ca marime din lume (dupa Pentagon).
       Lucruri de facut in Bucuresti: tururi pe jos, tururi culturale, muzee de specialitate, tur cu autobuzul, excursii de o zi, cladiri arhitecturale, tur cu bicicleta montana, tururi istorice, cazinouri, tururi de arta, biserici si catedrale.
      Modalitati de a face turul Bucurestiului : Tur de la Castelul Dracula, Castelul Peles si Tur de grup mic din Brasov din Bucuresti, Piete din Bucuresti Boemi si Tur pietonal cu mancare Mahallas, Turul adevarat al comunismului, Excursie de o zi intreaga in Bulgaria din Bucuresti, Turul Fantomelor si Vampirilor Bucuresti, Best of Bucharest | Tur privat pe jos, Tur Street Food'n'Culture, Palatul Parlamentului din Bucuresti - bilete si ghid rapid, Bucharest Pub Crawl in Centrul Vechi.
      Atractii de top din Bucuresti
Parcul Herastrau, Manastirea Stavropoleos, Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, Ateneul Roman, Palatul Parlamentului, Orasul Vechi, Conacul Ceausescu, Lipscani, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, 10. Parcul Cismigiu,11. Muzeul National de Arta al Romaniei, AFI Cotroceni, Piata Unirii, Palatul Cotroceni, Hanul lui Manuc, Opera Nationala Bucuresti, Parcul Carol, Piata Revolutiei, Arcul de Triumf, Muzeul Kitsch-ului Romanesc, Palatul CEC.
Transport autocar Bucuresti Sofia
  Inconjurata de un parc intins, Sofia, capitala si cel mai mare oras al Republicii Bulgaria, se afla la poalele popularului munte, Vitosha. Cu o istorie care se intinde pe parcursul a sapte milenii, Sofia, bogata in ruine, este unul dintre cele mai vechi orase din Europa. Muzeul National de Istorie este unul dintre cele mai extinse din Europa de Est. Bulevarde largi, pietruite, buticuri fermecatoare si viata de noapte cu adevarat electrizanta in acest oras de 1,3 milioane de locuitori. Troleibuzele, tramvaiele si autobuzele strabat orasul dinamic.
             Lucruri populare de facut: excursii cu autobuzul, excursii de o zi, cladiri arhitecturale, tururi istorice, biserici catedrale, excursii private de o zi.
Modalitati de a face turul Sofia: Excursie de o zi cu naveta la Monsterul Rila si Biserica Boyana, Tur de o zi la Skopje Macedonia de Nord-grup mic, pachet American Sniper Rifle, Degustare de vinuri in inima Sofiei.
Atractii de top din Sofia: Catedrala Sf. Alexandru Nevski, Muntele Vitosa, Bulevardul Vitosa, Biserica Rusa Sfantul Nikolai (Tsurkva Sveta Nikolai), Biserica Boyana, Catedrala Sveta-Nedelya, Biserica Sfanta Sofia, Institutul National de Arheologie cu Muzeu, National Ivan Vazov Teatru, Muzeul National de Istorie Militara

 

 

 

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale