Transport Autocar Bucuresti Pireu

                                                                   Transport autocar Bucuresti Pireu 

 

                                 Rezervati tranport cu autocarul din Bucuresti catre Pireu la telefon/WhatsApp 0799777444
                  Plecam zilnic din Aeroportul Otopeni la ora 22:30 din statia de autobuz de la terminalul Plecari si la ora 23:30 din Autogara Militari 
                                  Transferul din alte localitati catre Bucuresti este operat de catre  parteneri!   

Ruta București-Pireu este operată acum de Airport Xpress prin partenerul său UniBus. Are frecvență zilnică și pleacă de pe Aeroportul București-Otopeni la ora 22:30 din statia de autobuz din fata terminalului plecari și la 23:30 din autogara Militari. Partenerii noștri AutoVip, Transfero, Massaro, Kirvad Tour, Transfer Low Cost și B&B Ilan travel fac transferul pasagerilor din Mangalia, Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Tulcea, Braila, Galati, Tecuci, Focsani, Barlad, Vaslui, Iasi, Radauti, Adjud, Marasesti, Busteni, Sinaia, Predeal, Brasov, Poiana Brasov, Fagaras, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Targu Secuiesc, Odorheiul Secuiesc, Pitesti, Craiova la aeroportul Otopeni.

           

           Pret Bucuresti Pireu incepand de la 67 eur de persoana cu bagaj de 30 kg inclus si puteti cumpara biletul direct de pe site ul unibus.ro

           Bucuresti este capitala si cel mai mare oras din Romania, cu o bogata istorie, cultura si traditie. In acelasi timp, Bucurestiul reprezinta si cel mai mare centru comercial si cultural din tara, cu o populatie de peste 2 milioane de locuitori. Putem afirma ca este o adevarata atractie turistica datorita numeroaselor muzee, piete, monumente si evenimente care se desfasoara in capitala.
          Cei care doresc sa ajunga in Bucuresti o pot face cu avionul datorita celor 2 aeroporturi in Otopeni si Baneasa, cu trenul, sau pot alege cea mai eficienta si ieftina metoda, transportul cu autocarul. AirportXpress, prin partenerii sai, au in oferta de servicii, pe langa transfer aeroport Otopeni si transport international cu autocarul din Bucuresti spre marile orase din Europa, in cele mai bune conditii de siguranta si confort.
          AirportXpress a ales ca parteneri cele mai bune firme de transfer aeroport dar si de transport international de persoane, ce acopera zilnic curse cu autocarul catre si dinspre aeroportul Otopeni, dar si transport international cu autocarul in peste 150 de orase din Europa: europene: Varna, Ruse, Sofia, Pireu, Atena, Katerini, Salonic, Volos, Viena, Linz, Salzburg, Munich, Augsburg, Ulm, Stuttgart, Kaiserslautern, Regensburg, Nuremberg, Frankfurt, Koln, Düsseldorf, Dortmund, Duisburg, Mönchengladbach, Maastricht, Genk, Brussels, Ghent Kortrijk, Utrecht, Eindhoven, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Innsbruck, Zürich, Basel, Bern, Fribourg, Montreux, Lausanne, Lyon Saint-Étienne, Clermont-Ferrand, Bourges, Metz, Reims, Paris, Orléans, Tours, Angers, Nantes, Rennes, Lille, London, Brno, Praga, Dresden, Leipzig, Berlin, Magdeburg, Hanover, Bremen, Hamburg, Roma, Napoli, Madrid, Barcelona si multe altele.

 

         Transport autocar Bucuresti Pireu 
        Cum biletele de avion s-au scumpit in ultima vreme, optiunea economica transportul cu autocarul. Ai avantajul ca in pretul biletului ai inclus un bagaj generos, pleci din Bucuresti la ceas de seara si te poti odihni pana la Sofia unde se lumineaza bine. Drumul cu autocarul din Sofia pana la Pireu trece prin Dupnitsa, Blagoevgrad si Sandanski localitati importante din Bulgaria. Odata intrati in Grecia, prin vama Kulata, peisajul este de vis. Autostrazi, tuneluri, marea, insulele, vegetatia mediteraneeana care iti bucura privirea vor ramane vii in amintirea ta pentru mult timp.
       Autocarul va traversa pe rand Seres, Salonik, Katerini, Larisa, Volos, Lamia, Atena si in amurg vei ajunge la Pireu, destinatia finala a acestui traseu. Ar trebui sa stii despre Pireu ca numele lui inseamna "Locul de peste Pasaj", a fost portul Atenei antice dar si a Atenei moderne. Din autocar, poti admira Biserica Sfantul Nicolae dar si arta stradala care scoate in evidenta cladirile. Pe tarmul vestic al Golfului Zea, Muzeul Arheologic al Pireu are artefacte din vremurile miceneene pana in epoca romana.Poti vizita Portul de la Mikrolimano, Bbiserica Sfintei Treimi si multe alte edificii.

 

 

 

 

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale