Transport Autocar Bucuresti Salonic

 

                                                                      Transport autocar Bucuresti Salonik

                                             Rezervati tranport cu autocarul din Bucuresti catre Salonik la telefon/WhatsApp 0799777444
                      Plecam zilnic din Aeroportul Otopeni la ora 22:30 din statia de autobuz de la terminalul Plecari si la ora 23:30 din Autogara Militari! 
                                             Transferul din alte localitati catre Bucuresti este operat de catre  parteneri!

   Pret Bucuresti Salonik incepand de la 49 eur de persoana cu bagaj de 30 kg inclus si puteti cumpara biletul direct de pe site ul unibus.ro

        Bucuresti este capitala si cel mai mare oras din Romania, cu o bogata istorie, cultura si traditie. In acelasi timp, Bucurestiul reprezinta si cel mai mare centru comercial si cultural din tara, cu o populatie de peste 2 milioane de locuitori. Putem afirma ca este o adevarata atractie turistica datorita numeroaselor muzee, piete, monumente si evenimente care se desfasoara in capitala.
        Cei care doresc sa ajunga in Bucuresti o pot face cu avionul datorita celor 2 aeroporturi in Otopeni si Baneasa, cu trenul, sau pot alege cea mai eficienta si ieftina metoda, transportul cu autocarul. AirportXpress, prin partenerii sai, au in oferta de servicii, pe langa transfer aeroport Otopeni si transport international cu autocarul din Bucuresti spre marile orase din Europa, in cele mai bune conditii de siguranta si confort.
       AirportXpress a ales ca parteneri cele mai bune firme de transfer aeroport dar si de transport international de persoane, ce acopera zilnic curse cu autocarul catre si dinspre aeroportul Otopeni, dar si transport international cu autocarul in peste 150 de orase din Europa: europene: Varna, Ruse, Sofia, Pireu, Atena, Katerini, Salonic, Volos, Viena, Linz, Salzburg, Munich, Augsburg, Ulm, Stuttgart, Kaiserslautern, Regensburg, Nuremberg, Frankfurt, Koln, Düsseldorf, Dortmund, Duisburg, Mönchengladbach, Maastricht, Genk, Brussels, Ghent Kortrijk, Utrecht, Eindhoven, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Innsbruck, Zürich, Basel, Bern, Fribourg, Montreux, Lausanne, Lyon Saint-Étienne, Clermont-Ferrand, Bourges, Metz, Reims, Paris, Orléans, Tours, Angers, Nantes, Rennes, Lille, London, Brno, Praga, Dresden, Leipzig, Berlin, Magdeburg, Hanover, Bremen, Hamburg, Roma, Napoli, Madrid, Barcelona si multe altele.

 

     Transport autocar Bucuresti Salonik
      Cine ajunge odata in Grecia cu autocarul, isi doreste, fara indoiala, sa revina iar intalnirea cu Salonik este dragoste la prima vedere! Este un amestec de istorie, cultura si civilizatie, dar si kocktail de relaxare si distractie.Poti vizita Turnul Alb, simbolul orasului, a carui istorie te vom lasa sa o descoperi. Urmatoarele pe lista "de vizitat" sunt Muzeul Culturii Bizantine, Biserica Sfantul Gheorghe sau "Rotunda" care este parte din complexul ce cuprindea Palatul lui Galerius si Arcul lui Galerius si care se afla acum in patrimoniul UNESCO. Muzeul de Tehnologie si cultura, Noesis, este interactiv si te aduce mai aproape de stiinta prin planetariul digital, simulatorul de miscare cu trei platforme, Cosmoteatrul si amfiteatrul. Fondat în 1978, Noesis prezinta exponate, inclusiv „Tehnologia transportului”, cu modele de masini antice care marcheaza istoria automobilelor.
Salonic din Grecia este o atracție turistică foarte apreciată, iar calatoria cu autocarul catre aceasta destinatie este o incantare. Salonic a fost desemnat una dintre cele mai importante atracții turistice din lume de către National Geographic Magazine în 2013, în timp ce Salonic a fost numit cel mai mare oraș european de dimensiuni medii pentru capital uman și stil de viață de către revista Financial Times FDI în 2014.
Rezervati tranport cu autocarul din Bucuresti catre Salonik la telefon/WhatsApp 0799777444
Plecam zilnic din Aeroportul Otopeni la ora 22:30 din statia de autobuz de la terminalul Plecari si la ora 23:30 din Autogara Militari 
Transferul din alte localitati catre Bucuresti este operat de catre  parteneri!
Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale