Transport Autocar Bucuresti Atena

                                                       

                                                                 Transport Autocar Bucuresti Atena 

 

                              Rezervati tranport cu autocarul din Bucuresti catre Atena la telefon/WhatsApp 0799777444
           Plecam zilnic din Aeroportul Otopeni la ora 22:30 din statia de autobuz de la terminalul Plecari si la ora 23:30 din Autogara Militari!
                              Transferul din alte localitati catre Bucuresti este operat de catre  parteneri!

             Pret incepand de la 67 eur de persoana cu bagaj de 30 kg inclus si puteti cumpara biletul direct de pe site ul unibus.ro

             Bucuresti este capitala si cel mai mare oras din Romania, cu o bogata istorie, cultura si traditie. In acelasi timp, Bucurestiul reprezinta si cel mai mare centru comercial si cultural din tara, cu o populatie de peste 2 milioane de locuitori. Putem afirma ca este o adevarata atractie turistica datorita numeroaselor muzee, piete, monumente si evenimente care se desfasoara in capitala.
            Cei care doresc sa ajunga in Bucuresti o pot face cu avionul datorita celor 2 aeroporturi in Otopeni si Baneasa, cu trenul, sau pot alege cea mai eficienta si ieftina metoda, transportul cu autocarul.
            AirportXpress, prin partenerii sai, are in oferta de servicii, pe langa transfer aeroport Otopeni si transport international cu autocarul din Bucuresti spre marile orase din Europa, in cele mai bune conditii de siguranta si confort.
            AirportXpress a ales ca parteneri cele mai bune firme de transfer aeroport dar si de transport international de persoane, ce acopera zilnic curse cu autocarul catre si dinspre aeroportul Otopeni, dar si transport international cu autocarul in peste 150 de orase din Europa: europene: Varna, Ruse, Sofia, Pireu, Atena, Katerini, Salonic, Volos, Viena, Linz, Salzburg, Munich, Augsburg, Ulm, Stuttgart, Kaiserslautern, Regensburg, Nuremberg, Frankfurt, Koln, Düsseldorf, Dortmund, Duisburg, Mönchengladbach, Maastricht, Genk, Brussels, Ghent Kortrijk, Utrecht, Eindhoven, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Innsbruck, Zürich, Basel, Bern, Fribourg, Montreux, Lausanne, Lyon Saint-Étienne, Clermont-Ferrand, Bourges, Metz, Reims, Paris, Orléans, Tours, Angers, Nantes, Rennes, Lille, London, Brno, Praga, Dresden, Leipzig, Berlin, Magdeburg, Hanover, Bremen, Hamburg, Roma, Napoli, Madrid, Barcelona si multe altele.

          Transport Autocar Bucuresti Atena        

             Ar trebui sa vizitam Atena cel putin o data in viata, iar recomandat ar fi transport cu autocarul. Peisajele de pe traseul Bucuresti Atena, privite prin geamul autocarului, sunt atat de frumoase incat iti taie respiratia. Avand o istorie bogata, multe relicve si vestigii care amintesc de evenimentele importante ce au dus la formarea acestei frumoase națiuni, bucataria excelenta, oameni energici si frumosi, Atena ar trebui sa existe pe lista cu "locuri de vizitat". Acropola a fost locuita inca din neoliticul timpuriu iar daca doriti sa vedeti o parte bogata din istoria Greciei Antice, Acropola este locul potrivit. Aceasta structura a fost adaugata pe lista UNESCO a siturilor din patrimoniul cultural mondial în 1987.
            Un alt loc care trebuie neaparat vizitat este Agora Antica, centrul vechi al orasului Atena unde poti admira monumente bine conservate: Templul Afroditei,Templul lui Hefaistos, Biserica Sfintilor Apostoli sau Altarul celor Doisprezece Zei sunt doar cateva. Cel mai mare templu dedicat regelui Olimpului este Templul lui Zeus, un edificiu realizat din marmura din care a mai ramas doar cateva coloane uriase. Un alt edificiu ce poate fi vizitat este Templul zeitei Atena Nike din care au ramas doar structura principala stilobatul si coloanele. Nu scapati din vedere piata Syntagma, important centrul comercial al secolului XIX, care si-a pastrat specificul, iar pentru a vizita zona poti folosi transport  cu autocarul. Fiind zona comerciala, gasesti cafenele, hoteluri, restaurante, magazine si banci.
           Cartierul Monastiraki este un cartier comercial al Atenei prin care merita sa te plimbi datorita pietei din centru, stradutelor inguste pline de buticuri cu imbracaminte si suveniruri si, nu in ultimul rand, datorita unei vechi moschei care completeaza peisajul. Este un loc in care poti lua pulsul unei Atene turistice, in care o multime de oameni veniti din toate colturile lumii, cu avionul sau folosind transport autocar, doresc sa descopere cate putin din personalitatea orasului grecesc.

 

 

 

 

 

 

Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale