Orar transport calatori Tulcea Otopeni

                                      Transport persoane pe ruta Tulcea - Aeroport Otopeni si retur

       Gasiti orarul actualizat in meniul Rezervari Transport Aeroport Otopeni" selectati destinatia, alegeti data calatoriei si numarul de locuri pe care doriti sa le rezervati, selectati ora care se potriveste zborului dumneavoastra, introduceti numele si numarul de telefon cu prefix de tara(+40 799 777 444), completati in campul "Observatii" ora aterizarii, numarul de zbor si/sau aeroportul de unde veniti, si apasati ,intotdeauna, butonul "Rezervare".  Transport aeroport. Mereu la timp pentru zborul tau!
     !!! Rezervarile pe site se fac cu cel putin 24 h inaintea calatoriei! In cazul in care este mai usor pentru dumneavoastra, puteti suna oricand la numarul +40 799 777 444.

        Suntem onorati si va multumim ca ne-ati ales!

         Denumit si orasul celor 7 coline, Tulcea este situat in partea de nord a Dobrogei si este poarta de intrare in Delta Dunarii. Desi cele mai vechi urme de locuire din zona orașului datează de acum circa 5–6000 de ani, Tulcea a fost atestata documentar in anul 1506 fiind fondată în dreptul unui vad pe Dunăre în timpul stăpânirii otomane a regiunii, care a început pe la 1420. Ce puteti vizita daca ajungeti in Tulcea? Parcul Ciuperca, Cetatea Aegyus, Monumentul Independentei, Acvariul din Tulcea, Casa Avramide si nu in ultimul rand faleza Dunarii care, in amurg este o incantare.
Folosind serviciile de transport aeroport Tulcea-Otopeni Henri Coanda, calatoriile dumneavoastra sunt sigure si comode.
Transport aeroport Tulcea-Otopeni
Daca se intampla sa ajungi in Otopeni mai devreme, nu uita sa vizitezi Tiriac Collection care adaposteste bijuterii auto dintre cele mai rare si mai vechi din lume si se afla la doar cateva minute de aeroportul Henri Coanda.
AirportXpress.ro este agentie de bilete și rezervari pentru cei mai buni operatori de transport direct aeroport si conectează Aeroportul Internațional Henri Coanda Otopeni cu cele mai importante orase din Romania. Astfel din Mangalia, Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Tulcea, Braila, Galati, Tecuci, Focsani, Barlad, Vaslui, Iasi, Radauti, Adjud, Marasesti, Busteni, Sinaia, Predeal, Brasov, Poiana Brasov, Fagaras, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Targu Secuiesc, Odorheiul Secuiesc, Pitesti, Craiova poti ajunge cu usurinta si in siguranta direct la Aeroportul Otopeni rezervand un loc pe https://airportxpress.ro/rezervari.html 

   

 

 

 

 

 

 

 

Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajelor.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"
Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale